Anuități de redevențe

Cum să creezi rente automate transformându-ți ideile și geniul personal în venituri din redevențe

    • R$ 6,90
    • R$ 6,90

Descrição da editora

Doriți să aflați cum să vă transformați ideile în venituri? Doriți să vă creați venituri care să nu provină din munca pe oră? Știți cum să vă transformați creativitatea și talentul în redevențe? 
Acest ghid este conceput pentru a răspunde la astfel de întrebări. În general, se crede că a câștiga bani din munca creativă este disponibil doar pentru profesioniștii de talie mondială: inventatori geniali, muzicieni, artiști sau scriitori. Astăzi, dimpotrivă, există o posibilitate reală pentru toată lumea de a crea venituri din drepturi de autor. 
Crearea de venituri din conținut digital, artă sau pur și simplu din ideile dumneavoastră este, prin urmare, o cale care necesită cunoștințe, pregătire și aplicare. Dar web-ul a făcut mai accesibilă oportunitatea de a vă transforma ideile în bani. Acest ghid vă ia de mână și vă explică pas cu pas cum să generați venituri din conținutul editorial, artistic, fotografic, muzical și din capacitatea dumneavoastră de a genera valoare pentru alții prin inteligență și creativitate.

GÊNERO
Negócios e finanças pessoais
LANÇADO
2021
11 de maio
IDIOMA
RO
Romeno
PÁGINAS
80
EDITORA
Stefano Calicchio
VENDA
StreetLib Srl
TAMANHO
2,6
MB

Mais livros de Stefano Calicchio

2020
2020
2021
2020
2020
2020