Deák Ferencz és családja (2. kötet) Deák Ferencz és családja (2. kötet)

Deák Ferencz és családja (2. kötet‪)‬

    • R$ 24,90
    • R$ 24,90

Descrição da editora

A több évszázados irodalom mellett elkerülhetetlen, hogy néhányan átesjenek a réseken. Vadásszuk és helyreállítjuk a köztulajdonban lévő alkotásokat, hogy ne vesszen el a világ.

Kik vagyunk? Mi vagyunk a Cairn Press. Hátterünk a tervezés, a kiadó, a tipográfia és a technológia területén van. Ezek a készségek támogatják küldetésünket, hogy a legjobb minőségű, online elérhető nyilvános e-könyveket hozzuk létre, megfizethető áron. Megadjuk nekik a megérdemelt bánásmódot; szabadalmaztatott folyamatunk visszaállítja a könyveket a jobb általános felhasználói élmény érdekében a tervezés, az olvashatóság és az e-olvasó kompatibilitás terén.

Fedezze fel a történelem egy darabját ezzel a digitális kiadású Deák Ferencz és családja (2. kötet), Károly Eötvös e-könyvvel. A gonddal felújított és az eredeti munkához hűen készített művet a tudósok kulturális szempontból fontosnak tartották, és civilizációnk tudásbázisának alapvető részét képezi. Vegye át a példányát még ma.

Műfajok: Deák, Ferencz, 1803-1876

GÊNERO
Ficção e literatura
LANÇADO
2023
24 de dezembro
IDIOMA
HU
Húngaro
PÁGINAS
257
EDITORA
Cairn Press
VENDEDOR
Cairn Press
TAMANHO
1,1
MB

Mais livros de Károly Eötvös

Aki örökké bujdosott Aki örökké bujdosott
2016
Utazás a Balaton körül Utazás a Balaton körül
2016
Tünemények Tünemények
2016
A balatoni utazás vége A balatoni utazás vége
2016
A nagy per, mely ezer éve folyik s még sincs vége (1. kötet) A nagy per, mely ezer éve folyik s még sincs vége (1. kötet)
2024
Magyar alakok Magyar alakok
2024