Gerecyclede Verhalen

Descrição da editora

Een gratis promotieboekje om je kennis te laten maken met mijn manier van vertellen. Het bevat vijf verhalen die al eens eerder gepubliceerd zijn. Voor deze uitgave zijn de verhalen nog eens onder handen genomen. Bovendien is aan elk verhaal een korte toelichting toegevoegd over de totstandkoming ervan. Dit zijn de verhalen:
De Anomalie: Een ontmoeting met robots die religieus zijn. Inzending voor Fantasie Strijd Brugge 2011. Werd gepubliceerd in Fantastisch Strijdtoneel II.
Echte Mannen: Hoe ver kun je ontsporen als je standaard alleen nog maar seks hebt met robots? Oorspronkelijk bedoeld voor Pure Fantasy 18+, maar was niet op tijd klaar. Werd gepubliceerd in het allerlaatste nummer van Pure Fantasy, nummer 28. Als je porno verwacht, loop je het risico van teleurstelling.
Geluk Bij Een Ongeluk: De grootste rampen in de geschiedenis zijn moeilijk te bevatten. Ingezonden voor Pure Fantasy, maar verscheen in Pure Thrillers 2, het laatste nummer.
Het Water Van De Maan: Is het water dat NASA in krater Cabeus op de maan vond wel van natuurlijke oorsprong? Gepubliceerd in SF Terra, met enige moeite.
De Hondjes Van Etretat: Zijn we zulke zieligehondensnotteraars geworden dat het leed van de medemens ons niet meer raakt? Inzending voor de Woordenstroom wedstrijd. Was goed genoeg om op de site geplaatst te worden.

GÊNERO
Ficção científica e fantasia
LANÇADO
2014
17 de novembro
IDIOMA
NL
Holandês
PÁGINAS
43
EDITORA
Adriaan van Garde
VENDEDOR
Draft2Digital, LLC
TAMANHO
130,7
KB

Mais livros de Adriaan van Garde

2016
2014
2012

Outros clientes também compraram

2012
2020
2020
2019
2013
2013