• R$ 37,90

Descrição da editora

Emmi Aalto on 15-vuotias tyttö, joka kokee, ettei hän ole mitään. Koulussa hän ei ole löytänyt omaa lahjakkuusaluettaan, vaan on yhäkin pelkkä Potentiaali. Kotona perhe ei tunnu huomaavan häntä. Ystäviä hänellä ei ole koskaan ollutkaan. Emmi päättää karata, jotta hänestä tulisi edes tyttö, joka katosi. Mutta kun hän palaa karkumatkaltaan, kotona ei ole ketään. Eikä naapuritaloissa. Eikä koko kaupungissa. Kaikki ihmiset ovat kadonneet, vai ovatko?


Jäljellä on salaperäinen tarina lähitulevaisuuden maailmasta, jossa tavallisuus ei ole mitään. Se on myös jännittävä mysteeri, joka vyöryttää Emmin eteen suuria kysymyksiä. Mitä on tapahtunut? Kehen voi luottaa? Kuka on ystävä? Uskaltaako rakastua? Kuka lähettelee hänelle satuviittauksia ja mitä niillä yritetään sanoa? Jäljellä kertoo yksinäisyydestä, joka on mahdollista murtaa, ja rohkeudesta, joka löytyy pinnan alta.


Jäljellä-teoksen jatko-osa ja palapelin täydentävä pala Toisaalla ilmestyy syksyllä 2012.


"Salla Simukan nuortenromaani Jäljellä rakentaa hienosti kuvan maailmasta, jonne on jäänyt vain kourallinen nuoria. Ensi syksynä jatkoa saava kirja jättää tarinan pyörimään mielessäni."

– Marjaana Roponen, Aamulehti 16.4.2012


"Simukka kuljettaa salaperäistä tarinaa hienosti. Yllätykset on perinteisen ovelasti asetettu lukujen loppuun, joten kirja on pakko hotkia liki kertaistumalta. Jännittävästi rakennetun juonen ja koukuttavan tunnelman lisäksi kirjassa ihastuttaa se luontevuus, jolla Simukka käsittelee painavia asioita."

– Marjo Jääskä, Etelä-Saimaa 17.4.2012


"Tarinan perusjuoni, tyhjän maailman salaisuuden selvittäminen, soljuu tasaisesti eteenpäin kantavien teemojen lomassa. Nuoret ovat isojen kysymysten äärellä olemassaoloa, identiteetin rakentumista ja yksilön vapautta pohtiessaan."

– Maria Loikkanen, Savon Sanomat, 24.4.2012


"Kirja on moniulotteinen kuvaus nuorten sielunmaisemasta sekä hämmennyksestä elämän ja oman itsensä kanssa. Kirja sopii erinomaisesti sekä tytöille että pojille."

– Emma Saure, Virke 2012/2


"Osaavat ja ammattitaitoiset kirjoittajat haastavat lukijansa taidolla lukutalkoisiin, niin myös Salla Simukka."

– Maria Loikkanen, Karjalainen 7.5.2012


"Tekstiin sijoitetut satuviitteet jäsentävät salamyhkäistä tarinaa taitavasti."

– Ismo Loivamaa, Lapsen Maailma 6-7-/2012


"Minulle tuli Jäljellä-kirjaa lukiessa harvinaisen voimakas halu kurkistaa kirjan loppuun. Kirjan juoni on nimittäin niin kutkuttava."

– kirjamieli.blogspot.fi 2.4.2012


"Salla Simukka on kirjoittanut melkoisen määrän nuortenkirjoja. Ja sen kyllä huomaa. Hän ei nimittäin sortunut nuortenkrjoille harmillisen tavalliseen ennalta-arvattavuuteen. Tykästyin hänen tyyliinsä ja halusin heti lukea lisää."

– kirjakaakao.blogspot.fi 20.6.2012


"Juoni on mielenkiintoinen ja maailman oudoin loppu jättää odottamaan sarjan seuraavaa osaa."

– Sirpa Ylönen, Warkauden Lehti 19.7.2012


Vieraile myös kirjaparin kotisivuilla http://jaljella.wordpress.com/

ja katso Jäljellä-traileri osoitteessa http://www.youtube.com/watch?v=-XOl_4n01nM

GÊNERO
Juvenil
LANÇADO
2012
20 Março
IDIOMA
FI
Finlandês
TAMANHO
224
Páginas
EDITORA
Tammi
VENDEDOR
Kustannusosakeyhtio Tammi
TAMANHO
1
MB

Mais livros de Salla Simukka