• R$ 3,90

Descrição da editora

Farmor Elin är väldigt speciell. Hon ger sig tid att prata med alla i grannskapet. Famo har också tid för sin bästa sommargäst Jonte som får vara med om allt möjligt roligt. Famo har också en egen klubb, Bullänglarna, som samlas i vardagsrummet för att dricka kaffe och äta något gott.

På vägen till stugan på Granudden stannar Jonte och famo i handelsboden där famo till Jontes stora förfäran köper de mest konstiga matvaror. Affärens utbud på leksaker är också väldigt litet. I stugan väntar famos byrå med sina hemligheter, och under bryggan bor det kanske en jättegädda. Åskan mullrar, och taket läcker, men med famo har Jonte gott att vara.

Jonte som sommargäst har publicerats på finska under titeln Jonttu kesävieraana och på engelska under titeln The Best Summer Guest.

Wickwick är ett finskt förlag som specialiserar sig på barnböcker och ger ut bilderböcker för barn, romaner och dikter. Böckernas varma och toleranta världsbild skapar en lugn fond för givande sagoupplevelser för såväl barn som vuxna.

GÊNERO
Juvenil
LANÇADO
2013
15 Fevereiro
IDIOMA
SV
Sueco
TAMANHO
34
Páginas
EDITORA
Wickwick
VENDEDOR
Eficor Inc.
TAMANHO
13.1
MB

Mais livros de Tuula Pere