• R$ 3,90

Descrição da editora

Aili-mummi on aivan erityinen. Hän ehtii juttelemaan kaikkien lähitienoon ihmisten kanssa. Mummilla on aikaa myös parhaalle kesävieraalleen Jontulle, joka pääsee mukaan hauskoihin puuhiin. Mummilla on oma kerhokin, Pullaenkelit, joka kokoontuu herkkukahveille olohuoneeseen.

Matkalla Kuusiniemen mökille poiketaan kyläkaupassa, josta Aili-mummi ostaa Jontun kauhuksi aivan kummallisia ruokatarvikkeita. Kaupan leluhyllykin on kovin vaatimaton. Mökillä odottaa kuitenkin mummin ihmeellinen piironki, ja laiturin alla saattaa vielä asustaa jättihauki. Ukkonen jyrisee, ja katto vuotaa, mutta mummin kanssa Jontulla on hyvä olla. 

Jonttu kesävieraana on ilmestynyt myös englanniksi nimellä the The Best Summer Guest ja ruotsiksi nimellä Jonte som sommargäst. 

Kirjoittaja Tuula Pere on helsinkiläinen lakimies, joka on työnsä ohessa julkaissut useita lastenkirjoja ja runoja. Hän on toiminut monipuolisesti useissa suurissa teollisuusyrityksissä mm. konsernin viestintäjohtajana, markkinointijohtajana, henkilöstöpäällikkönä ja lakimiehenä. Parhaillaan Tuula Pere viimeistelee sananvapauskysymyksiin liittyvää väitöskirjaansa Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Kirjan kustantaja Wickwick on suomalainen lastenkirjoihin erikoistunut kustantamo. Se julkaisee lasten kuvakirjoja, romaaneja ja runoja. Teosten lämmin ja suvaitsevainen maailmankuva luo rauhallisen taustan satuelämyksille, jotka ovat antoisia niin lapsille kuin aikuisille.

GÊNERO
Juvenil
LANÇADO
2013
15 Fevereiro
IDIOMA
FI
Finlandês
TAMANHO
34
Páginas
EDITORA
Wickwick
VENDEDOR
Eficor Inc.
TAMANHO
13.1
MB

Mais livros de Tuula Pere