• R$ 3,90

Descrição da editora

Runotarina Voitosta ja Otosta kertoo lapsuudenystävien keskinäisestä kilpailusta, joka on ryöstäytynyt käsistä. Lopulta kumpikin haluaa valtakunnan hallitsijaksi - mutta palatsissa on vain yksi valtaistuin. 


Voitosta tulee pelätty kuningas, ja hän sulkee entisen ystävänsä Oton vankityrmään. Valtakunta ei voi hyvin. Mikä neuvoksi?


Pieni lapsi ja outo vaeltaja onnistuvat saattamaan riitapukarit jälleen yhteen. Rauhoittuneessa valtakunnassa saa viljakin taas kasvaa rauhassa pelloilla.


Kirjoittaja Tuula Pere on helsinkiläinen lakimies, joka on työnsä ohessa julkaissut useita lastenkirjoja ja runoja. Hän on toiminut monipuolisesti useissa suurissa teollisuusyrityksissä mm. konsernin viestintäjohtajana, markkinointijohtajana, henkilöstöpäällikkönä ja lakimiehenä. Parhaillaan Tuula Pere viimeistelee sananvapauskysymyksiin liittyvää väitöskirjaansa Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa.


Kirjan kustantaja Wickwick on suomalainen lastenkirjoihin erikoistunut kustantamo. Se julkaisee lasten kuvakirjoja, romaaneja ja runoja. Teosten lämmin ja suvaitsevainen maailmankuva luo rauhallisen taustan satuelämyksille, jotka ovat antoisia niin lapsille kuin aikuisille.

GÊNERO
Juvenil
LANÇADO
2014
9 Fevereiro
IDIOMA
FI
Finlandês
TAMANHO
23
Páginas
EDITORA
Wickwick
VENDEDOR
Eficor Inc.
TAMANHO
18.4
MB

Mais livros de Tuula Pere