Kama Sutra

Det komplette værk om moderne erotik

    • R$ 52,90
    • R$ 52,90

Descrição da editora

WULFFMORGENTHALER KAMA SUTRA En nådesløs beskrivelse af moderne parforhold - med illustrationer der viser ALT.

Sex er vigtigt i det moderne liv, men det skaber ofte komplikationer; måske er det slet ikke til stede, eller det kan være forbundet med skam, afvigelse, fiasko, kollaps, kedsomhed, pligt, eller for stor nydelse ved noget, som alle kan være enige om er perverst og afskyeligt. Derfor har Wulffmorgenthaler nu kreeret deres helt egen moderne, danske elskovsbibel. En personlig, exceptionelt opdateret version af den 2000 år gamle, indiske elskovslære Kama Sutra. Ligesom den oprindelige Kama Sutra indeholder bogen 64 elskovsstillinger. I Wulffmorgenthalers udgave er disse stillinger dog en anelse mere realistiske og viser, hvordan livet virkelig er mellem kønnene i 2013.

Wulffmorgenthalers Kama Sutra er en satirisk guide til erotik, dating, samliv i hverdagen - når dit parforhold har eksisteret i mange år, og der nu kun er overskud til bleskift, bekymring om kreditforeningslån og frygten for at blive gammel og for at være en af dem, der klager over at stå på venteliste til en ny hofte. Her er positioner, der gælder, hvis du er single, hvis du vil have et optimalt forhold til din elsker. Eller one-night stand. Eller ekskæreste, som du ved en fejltagelse kommer til at gå i seng med igen. Eller chef på jobbet. Eller de 3 tilfældige til swingerpartyet, som du ikke kan identificere visuelt, fordi du har bind for øjnene, eller hvis du vil eksperimentere med sex med dit eget køn. Intet forbliver uberørt - og det hele illustreres naturligvis uden hæmninger. Eksempler på stillinger: "Urinfortænens vise, den stilling, hvor manden og kvinden forsøger at komme i gang med et samleje, som hele tiden bremses af deres halvandet år gamle baby, der ligger og græder, fordi det skal have skiftet ble." Legeaftale, en kvinde, på vegne af sit barn, arrangerer en legeaftale med en rædselsfuld unge, fordi hun synes, faren er lækker." Farefuld færd, hvor to inkarnerede Politiken-læsere har samleje, som de formoder, dem fra Paradise Hotel har det, og ender i dyb skam og med en gensidig følelse af at være blevet misbrugt, som forsøges lindret ved soyamælk og quinoa."

Fantasier om klinker, om hvordan installationen af det nye, perfekte samtalekøkken tager 40 uger og dræber al seksuel drift.Wulffmorgenthalers Kama Sutra er den ultimative guide til- og kortlægning af kærlighedslivet mellem moderne mennesker i 2013. Bogen er et elskovsmonument. Kan man kalde det.

GÊNERO
Humor
LANÇADO
2013
29 de agosto
IDIOMA
DA
Dinamarquês
PÁGINAS
144
EDITORA
JP/Politikens Forlag
VENDEDOR
JP Politikens Forlagshus
TAMANHO
55,8
MB