Pep Guardiola. La metamorfosi Pep Guardiola. La metamorfosi

Pep Guardiola. La metamorfosi

    • R$ 37,90
    • R$ 37,90

Descrição da editora

La descripció i anàlisi dels ambiciosos objectius tàctics, estratègics i competitius que en Pep Guardiola ha plantejat a Manchester, després del seu pas pel futbol alemany i la influència que aquest ha exercit en la seva filosofia.

Aquest llibre retrata la metamorfosi que ha viscut a Alemanya el nou entrenador del Manchester City. El futbol alemany ha provocat importants canvis en Pep Guardiola, que ha captat nous conceptes i idees i els ha incorporat al seu model de joc; model que conserva els fonaments essencials, però amb variants i modificacions fruit del canvis que Alemanya ha provocat en Guardiola. les adversitats superades, les noves idees que enriqueixen el seu model de joc i el gran desafiament que afronta amb el Manchester City.

Martí Perarnau ha conviscut tres anys amb Guardiola i el seu cos tècnic a Munich i narra amb detall la substància d'aquesta transformació. Pep és avui dia millor entrenador perquè el seu catàleg tàctic és més variat,menys dogmàtic i més eclèctic fins al punt d'haver introduït canvis fonamentals en la forma de treballar i en la seva metodologia.

La crítica ha dit...

«No és un llibre de culte a Guardiola sinó un llibre culte sobre Guardiola.»

Isaac Lluch, Diari Ara

«És un llibre de cultura, talent i hàbits.»

Mònica Terribas, El matí de Catalunya Ràdio

«Un treball molt exhaustiu de tot el que envolta la feina de Guardiola.»

Roger Saperas, Tu diràs, RAC 1

«El llibre teixeix un intens diàleg amb entrenadors, jugadors, esportistes i personalitats que han tingut -o tenen- una enorme influència en la manerad'entendre el futbol, la competició i -al mateix nivell que les altres- la vida.»

Esteve Plantada, Nació Digital

«Es una autèntica meravella. Gaudireu cada pàgina de les 462.»

Vicente Ortega, Radio Marca

«És un llibre sobre futbol que, tot i així, no parla de futbol sinó d'art,de vivències, de perseguir la bellesa -la de l'esport- que està molt per sobre de les misèries oficials, antigues i ràncies.»

Josep Maria Fonalleras, El Periódico

«Ambmicroscòpica minuciositat, el periodista Martí Perarnau ha publicat Pep Guardiola. La Metamorfosi, un llibre que eleva el treball d'entrenador a categoria de substància científica. L'interès del relat radica en la diversitat d'anàlisi i la crònica d'un mètode evolutiu.»

Sergi Pàmies, La Vanguardia

«Un llibre imprescindible per a entendre el mètode de treball d'aquest entrenador.»

Luis F. Rojo, Marca

«Una obra espectacular. Hauria de ser de lectura obligatòria a les escoles d'entrenadors. Tanmateix és un llibre més que recomanable per qualsevol aficionat al futbol que estigui interessat en aprofundir una mica més en conceptes que són fonamentals per entendre el joc.»

Lluís Lainz

GÊNERO
Esportes e atividades ao ar livre
LANÇADO
2016
20 de outubro
IDIOMA
CA
Catalão
PÁGINAS
384
EDITORA
ROCA EDITORIAL
VENDEDOR
Penguin Random House Grupo Editorial, SAU
TAMANHO
5,7
MB

Mais livros de Martí Perarnau

Guardiola confidencial Guardiola confidencial
2015
Pep Guardiola Pep Guardiola
2017
Guardiola Confidencial (resumo) Guardiola Confidencial (resumo)
2022
Dios salve a Pep Dios salve a Pep
2023
Déu salvi el Pep Déu salvi el Pep
2023
Herr Pep Herr Pep
2014