• R$ 47,90

Descrição da editora

Schindlerin listan kuopuksen tarina


Koskettava, maailmalla huikeaa kiinnostusta herättänyt tarina pienestä puolalaispojasta, joka selviytyi holokaustista Oskar Schindlerin avulla. Väkevä lukukokemus avaa pienen pojan näkökulman toisen maailmansodan aikaisiin juutalaisvainoihin.


Leon Leyson oli vain kymmenvuotias, kun natsit valtasivat Puolan ja hänen perheensä pakotettiin Krakovan gettoon. Uskomattoman tuurin, sinnikkyyden ja rohkeuden avulla poika selvisi natsien vainoista. Leysonin seitsenhenkisestä juutalaisperheestä viisi pelastui Oskar Schindlerin avulla. Poika joka pelastui on ainoa Schindlerin pelastaman lapsen kirjoittama muistelma. Kertomus vangitsee ainutlaatuisella tavalla pienen pojan viattomuuden äärimmäisessä ahdingossa. Tämä Steven Spielbergin henkilökohtaisesti suosittelema muistelmateos julkaistiin suomeksi Vainojen uhrien muistopäivänä 27.1.2014.


"Leon Leyson oli poikkeuksellinen ihminen ja lahjakas opettaja. Olen Leonille ikuisesti kiitollinen siitä, että hän kertoi elämäntarinansa USC Shoah Foundationille, jossa se säilytetään opiksi ja innoitukseksi tuleville sukupolville. Maailma ei ole entisensä Leonin lähdön jälkeen, mutta olemme onnekkaita, että suullisen kertomuksensa lisäksi hän jätti meille myös nämä muistelmansa." 

– Steven Spielberg, Schindlerin listan ohjaaja ja USC Shoah Foundationin perustaja

GÊNERO
Juvenil
LANÇADO
2014
27 Janeiro
IDIOMA
FI
Finlandês
TAMANHO
121
Páginas
EDITORA
Tammi
VENDEDOR
Kustannusosakeyhtio Tammi
TAMANHO
6.6
MB

Mais livros de Leon Leyson