• R$ 27,90

Descrição da editora

Smith Wigglesworth nije imao sreće da se rodi kao katolik i zato nije imao sakramente koje mi katolici imamo, nije računao na pomoć i zagovor svetaca, nije imao pristup bogatstvu teološke misli koja se stoljećima razvijala u našoj Crkvi, a ipak se Bog silno poslužio njime. Zasigurno se nećemo i ne moramo složiti sa svime što je zapisao, no, nakon čitanja, morat ćemo priznati da je ljubio Boga i bližnjega i da je Bog ljubio njega.
Ljubav prema Bogu i čovjeku uvijek potiče na evangelizaciju. Kad danas u našoj katoličkoj realnosti vidimo da ima tako malo vjernika koji su spremni svjedočiti svoju vjeru nevjernicima i onima koji su posustali u vjeri, moramo se zapitati nedostaje li nam vjere ili ljubavi, ili čak oboje.
Neka nas ovo svjedočanstvo probudi, postidi, ohrabri, naljuti, opomene, nadahne da ponovno preispitamo svoje srce a možda i da ponovno pročitamo sva četiri evanđelja… Neka bude izazov da druge nadmašimo, ne samo u punini istine nego i u vjeri i ljubavi! Nije li punina istine u punini vjere i ljubavi!?
Josip Lončar

GÊNERO
Religião e espiritualidade
LANÇADO
2020
21 setembro
IDIOMA
HR
Croata
TAMANHO
170
Páginas
EDITORA
Figulus d.o.o.
VENDEDOR
Smashwords, Inc.
TAMANHO
191.3
KB

Mais livros de Smith Wigglesworth