• R$ 32,90

Descrição da editora

Yleensähän Tuukka-Omar ja Paavo pelaavat shakkia, hoitavat yhteistä minipossuaan Jaskaa ja oleilevat välitunnit kahdestaan Jänisbaariksi nimeämässään nurkkauksessa. Mutta nyt he joutuvat uusien, urheilullisten haasteiden eteen.


Pojat yrittävät myös selvittää ylä- ja alamummon salaisuutta sekä ottaa selvää siitä, kuka kumma on Ali Tajunta, Setäpaisti. Ja kaiken keskellä iskee vielä salaperäinen maitopurkkipommittajakin.


Tuukka-Omar pissaa edelleen joka yö sänkyynsä, ihailee pallokuosia suosivaa Pulmu-Päivytiä ja puhuu äidinkielen lisäksi isänkieltä. Miekkailua ja joogaa harrastava Synnöve-mummo on myös mukana kuvioissa. Ja aivan erityinen merkitys on myös sulilla, joita Tuukka-Omar ja Paavo löytävät.


'' Hakalahden helppolukuisten lasten romaanien kantavana teemana on suvaitsevaisuus -hyvin väljästi ymmärrettynä. Tuukka-Omarin monikulttuurista kasvuympäristöä kuvataan hauskoin detaljein -moneen otteeseen tulee esiin, kuinka perheessä on käytössä äidinkielen lisäksi myös isänkieli, joka on huomattavasti äidinkieltä rikkaampaa. – – Ylämummoon, Tuukka-Omar! on todellinen hyvän mielen romaani, jossa on kosolti välittäviä eri ikäisiä aikuisia lasten tukijoina.''

– http://lastenkirjahylly.blogspot.com 2011/08


'' Hauska ja lämminhenkinen lastenromaani – – Hakalahti kirjoittaa hauskasti asioista, jotka mietityttävät monia koululaisia. Hän kirjoittaa ikävistäkin asioita, kuten koulukiusaamisesta ja erilaisuudesta. Ylämummoon, Tuukka-Omar! -kirjassa näihin ongelmiin kuitenkin löytyy mukava ratkaisu.''

– Tiina Eloranta, www.sydan.fi


"Kirjan tyypit ovat hauskoja, ja Tuukka-Omarin isällä on edelleen ekasta osasta tuttu lentävä matto."

– Koululainen 2012/11

GÊNERO
Juvenil
LANÇADO
2011
25 julho
IDIOMA
FI
Finlandês
TAMANHO
192
Páginas
EDITORA
Tammi
VENDEDOR
Kustannusosakeyhtio Tammi
TAMANHO
3.7
MB

Mais livros de Niina Hakalahti & Jukka Lemmetty