100 citaten van Jean de la Fontaine: Collectie 100 Citaten van 100 citaten van Jean de la Fontaine: Collectie 100 Citaten van

100 citaten van Jean de la Fontaine: Collectie 100 Citaten van

    • $3.99

    • $3.99

Publisher Description

Jean de La Fontaine is een Franse dichter voornamelijk bekend om zijn Fables en in mindere mate voor zijn verhalen. Het heeft ook diverse gedichten, toneelstukken en opera libretto dat de ambitie van de moralist bevestigt. Hij werd ontvangen op de Franse Academie in 1684. Het werd geïnspireerd fabulist van de Grieks-Romeinse oudheid en in het bijzonder Aesop, schrijft hij fabels dat het bekend te maken. De briljante handling en het moreel doel van de teksten, soms complexer dan het lijkt in eerste lezing, hebben het succes van het werk in de hand en de fabels van La Fontaine bepaald worden nog steeds beschouwd als een van de grootste meesterwerken van de Franse literatuur.

100 Deze citaten zijn bedoeld om de toegang tot zijn monumentale werk van een selectie van de belangrijkste gedachten in een formaat dat voor iedereen toegankelijk te bieden. Een citaat is een uittreksel van een manier, kan dit een verstand, een samenvatting van een complexe gedachte, een spreuk, een opening naar een diepere reflectie.

GENRE
Science & Nature
NARRATOR
RL
Rosanne Laut
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
00:27
hr min
RELEASED
2023
April 7
PUBLISHER
Astorg Nederland
PRESENTED BY
Audible.com
SIZE
27.2
MB