Mindset Mindset
    • $5.99

Publisher Description

DESPRE AUDIOBOOK

Gândește-te la inteligența, talentele și personalitatea ta. Le simți ca pe niște aspecte rigide, de neschimbat? Sau ești de părere că ți le poți dezvolta în timp?

Oamenii cu mentalitate rigidă cred că însușirile lor fundamentale sunt un dat, că inteligența și talentele lor nu pot fi schimbate. Oamenii cu mentalitate flexibilă, pe de altă parte, sunt de părere că-și pot dezvolta calitățile prin strădanie și dăruire.

DESPRE AUTOR

Carol S. Dweck, profesoară de psihologie la Universitatea Stanford, care și-a dobândit faima datorită contribuțiilor sale unice în domeniul motivației și în cel al dezvoltării personale, discută pe larg despre influențele celor două tipuri de mentalitate în toate aspectele vieții, de la afaceri la dragoste. Ea susține că poți oricând să-ți schimbi mentalitatea și prin urmare să te bucuri de succes.

DESPRE NARATOR

Este muzician, compozitor, actor, inginer de sunet și producător muzical.

Compune muzică de la vârsta de 9 ani și a participat la numeroase concursuri și festivaluri de muzică folk până în anul 2002.

A absolvit masteratul UNATC, profilul Arta actorului în 2011. De-a lungul carierei a jucat în seriale, scurtmetraje, reclame și pe scenele teatrelor. A moderat și a participat în proiectul de televiziune La Mustață timp de un an și jumătate pe TVR 2.

A creat împreună cu încă 5 colegi studiul ZERO Entertainment, care se ocupă cu producție muzicală și compoziție.

În prezent lucrează ca producător și inginer de sunet pentru Zero Entertainment.

GENRE
Non-Fiction
NARRATOR
ZD
Zory David
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
09:45
hr min
RELEASED
2024
January 12
PUBLISHER
Curtea Veche Publishing
PRESENTED BY
Audible.com
SIZE
475.5
MB