SEX rum och kök

    • $2.99

    • $2.99

Publisher Description

Den vita skinnsoffan gnisslade lite när mina handrörelser ökade i intensitet. Jag tänkte på hur John brukade slicka mig, hans rufsiga svarta hår mellan mina ben. Jag stack in ett finger och drog sakta ut det. Med det naturliga glidmedlet kom jag snabbt och kanske skrek jag också. Flämtande sjönk jag tillbaka. Wow, det var tydligen något jag behövde.

Jag torkade av mitt finger på insidan av jeansen, drog upp dem och reste mig upp. Rummet gungade till och jag tog om huvudet med båda händerna. Jag kom på att jag inte ätit frukost, hoppat över lunchen och nu var klockan snart tre. Vad skulle jag äta? Stanna på Espresso house, köpa hem thai eller stanna till på Donken? Då såg jag att någon tittade på mig. En kille stod i trappan och tittade på mig med ett roat uttryck. Hur länge hade han stått där? Jag kände hur kinderna började hetta.

”Hej”, sa han och leendet blev bredare.

***

Fastighetsmäklaren Emma får en ny underbar våning i Vasastan att förmedla. Det är ett objekt med potential att slå rekord i Göteborg men det bästa med uppdraget kanske inte är våningen …

***

Efter den mycket uppskattade debuten med ”Den vackra och underbara Carmens amorösa liv” 2019 kommer Sonya Muño med en ny erotisk berättelse.

"En erotisk berättelse med sensuell touch när den är som bäst" Pia Widlund

NARRATOR
SL
Sissela Lindberg
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
00:58
hr min
RELEASED
2020
May 15
PUBLISHER
Yabot
SIZE
50.5
MB