Australian Shepherd

    • $5.99
    • $5.99

Publisher Description

Den australiensiska herden

Australian Shepherd är en underbar hund om den är vältränad och får tillräckligt med motion. Herdhunden från den amerikanska västern är uthållig, foglig och en perfekt partner för människor som gillar att motionera. De utmärker sig framför allt genom sin foglighet och sin starka vilja att röra på sig. Den här boken ger dig en bra grundkunskap om rasen, dess hållning och ger dig värdefulla tips om hur du ska uppfostra den.

Läs allt om:
Rasens ursprungRasens egenskaperKrav på bostadsutrymmeNäring och hälsa för hundarUtbildning för att bli en idealisk följeslagare på fritidenAnskaffning av hundenTräning och dressyrViktiga tips och tricks för att hantera hundar
Boken informerar dig också om typiska ärftliga sjukdomar och vilka åtgärder bra uppfödare vidtar för att se till att du köper en frisk Australian Shepherd. Den svarar också på typiska frågor som alla hundägare är intresserade av.
Hur blir en valp stentränad?Vilka kommandon behöver Aussie lära sig?Vilka åtgärder hjälper till att förebygga graviditet?Hur kan veterinärbesöken göras stressfria?Varför är automatiska koppel dåliga för koppelhantering?

Australian Shepherd är en underbar hund när den är vältränad och regelbundet uppmuntras. Lär dig hur du med kärleksfull konsekvens förblir chef i flocken och förhindrar att din Aussie utmanar din auktoritet.

GENRE
Lifestyle & Home
RELEASED
2022
September 15
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
93
Pages
PUBLISHER
Finn Olsson
SELLER
Draft2Digital, LLC
SIZE
2.7
MB

More Books by Finn Olsson

2023
2023
2023
2022
2022
2022