Chihuahua

    • $5.99
    • $5.99

Publisher Description

Chihuahua: Liten mexikan, stort självförtroende.

De är vilda! De är intelligenta! De är söta som socker!

Chihuahuas! Denna lilla och populära hundras kallas också för Chi. Vilket sammanträffande att Qi (Chi uttalat) betyder energi på asiatiskt. Chihuahua är den minsta hundrasen på planeten, vilket inte är så konstigt. För han är inte bara vild, intelligent och söt som socker. Han är en rövare, kan vara en vakthund eller till och med en familjehund.

Lär dig genom den här boken,
vad som skiljer chihuahua från andra hundraser.Bakgrundskunskap om hundbeteende.hur du tränar din chihuahua-valp.vad som finns att veta om vuxna chihuahuas.vad du bör tänka på när du skaffar en Chi.tips om hur du kan hålla din chihuahua sysselsatt eller lära honom tricks.vad veterinären, vaccinationer och andra hälsovårdsåtgärder handlar om.att det är värt att skaffa en riktig mexikan eller en liten mexikan hemma.vad du kan göra om din Chi beter sig illa.
Den här boken är perfekt för Chihuahua-entusiaster och de som vill bli det. Eftersom strikt träning är något som hör till det förflutna. Idag handlar utbildning om relationer.

Innehållet i boken är:
Hundrasen ChihuahuaUtbildning och socialiseringHälsa och näringHundvårdKaraktär, utbildning och mycket merMånga illustrationer

Så köp boken och ge dig ut på den fascinerande resan med din nya hund. Ha så kul med läsningen!

GENRE
Lifestyle & Home
RELEASED
2022
November 1
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
206
Pages
PUBLISHER
Finn Olsson
SELLER
Draft2Digital, LLC
SIZE
2.6
MB

More Books by Finn Olsson

2023
2023
2023
2023
2023
2022