• $10.99

Publisher Description

Codul vindecării este echipamentul vostru pentru viață: folositi-l!

În 2001, Alexander Loyd a descoperit c*m să activeze funcția fizică încorporată în organism, care poate înlătura, în proporție de până la 95%, sursa tuturor bolilor și stărilor de rău. în acest caz, sistemul neuro-imunitar își poate îndeplini misiunea de a vindeca orice rău din organism.

Descoperirile dr. Loyd au fost validate prin teste și mărturii ale oamenilor din întreaga lume, care au folosit sistemul Codul vindecării pentru a corecta, practic, orice problemă fizică, emoțională sau relațională, dar și pentru a avea succes deosebit în carieră.

Testele doctorului Alexander Loyd au arătat că există un „cod universal al vindecării“ care poate ajuta la vindecarea celor mai multe probleme pentru cei mai mulți oameni. cartea cuprinde și:
Cele șapte secrete ale vieții, sănătății și prosperității;
Tehnica de 10 secunde a Impactului imediat pentru dezamorsarea stresului zilnic;
Detectorul de probleme sufletești, singurul test care identifică problemele de bază printr-un raport personalizat și succint.

„Am folosit aproape toate tehnologiile moderne, protocoale de tratament, tehnici, sisteme, filozofii și modalități de vindecare atât din medicina alopată, cât și din cea alternativă, dar, dacă ar fi să aleg doar una, aceasta ar fi lucrarea dr. Loyd. Nu cunosc niciun alt proces care să fie atât de elegant în simplitatea lui, atât de ușor de învățat, de profund eficient și, mai ales, etern. Cea mai bună recomandare pe care o pot face este să spun că îl folosesc eu însumi, îl folosesc pentru familia și pacienții mei.“ – Merril Ken Galera, medic, director medical la Galera Center

„Aproape că trebuie să treci printr-un proces ca acela din Codul vindecării pentru a-ți schimba convingerile greșite care te împiedică să ai viața și sănătatea pe care ți le dorești.“ – Dr. Bruce Lipton, fost cercetător în domeniul biologiei celulei la Stanford și autor al bestsellerului Biology of Belief

GENRE
Health, Mind & Body
RELEASED
2015
September 29
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
225
Pages
PUBLISHER
Lifestyle Publishing
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
2.4
MB

More Books by Alexander Loyd & Ben Johnson

Other Books in This Series