De undvegne

    • $17.99
    • $17.99

Publisher Description

Tyskland, 1941: Da Inge og Felix første gang får øje på hinanden, står det for Inge lysende klart, at hun skal holde sig langt væk fra Felix. Hendes veletablerede og forstokkede forældre ville aldrig kunne acceptere, at deres lille datter dannede par med en jødisk arbejderklassedreng. Men det gør ikke deres første, forsigtige kys mindre betydningsfuldt. Det gør heller ikke øjeblikket, hvor de bliver revet fra hinanden, mindre chokerende.


Næste gang de får øje på hinanden, er det tværs over menneskehavet i en tætpakket koncentrationslejr. Men de ligner ikke længere sig selv: Felix er nu iklædt fangetøj og Inge går arm i arm med sin nye, nazistiske mand.


Inge kunne ikke vide, at hendes fars partiloyalitet i yderste konsekvens ville komme til at betyde, at hun skulle indgå tvangsægteskab med en ondsindet nazist, der kun anser Inge som endnu et objekt, han kan kontrollere. Indtil nu har Inge været en lydig og stiltiende hustru, men da hun ser Felix i lejren, gennemtæsket og blodig, men fuld af mod, ved hun, at hun ikke kan tie længere.


Hun må redde ham. Koste hvad det vil.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2021
November 15
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
346
Pages
PUBLISHER
North Audio Publishing
SELLER
JP Politikens Forlagshus
SIZE
1.1
MB

More Books by Catherine Hokin

2022
2022
2022
2022
2022
2022