Dominatie, Fetish Si Dark Healing

    • $16.99
    • $16.99

Publisher Description

Kattana Black este un proiect menit sa ofere tuturor calea spre libertate personala. Proiectul se bazeaza pe ideea ca toti oamenii sunt unici, pot deveni magnifici daca-si gasesc propriul talent pe care sa si-l expuna intr-un mediu adecvat. Nimeni si nimic nu este ordinar, toti avem dreptul de a deveni extraordinari.

Octavia Ecaterina Berinde si Nektarios Manoukarakis sunt creatorii acestui proiect. Doi oameni care si-au asociat calitatile individuale si au hotarat sa le foloseasca in beneficiul altora.

Claudiu Raduica este creatorul de imagine al acestui proiect, un tanar artist talentat care stie ca talentul tine de pasiune, pasiunea vine din interiorul fiecaruia si el indrazneste sa arate toate acestea in lucrarile sale.

Toti cei care au drept sarcina ghidarea constiintelor se tem! Se tem ca influenta lor asupra sufletelor care au nevoie sa perceapa senzatia de a exista, sa nu fie inteleasa prea clar, iar masca lor de intelepciune sa se spulbere…
E linistitor sa spui ca stii si cunosti, sa impui acest lucru, dar cuvintele noastre sunt adesea adevarate pumnale, gata sa transeze in carne vie cu scopul de a crea eroi si adevaruri.
(Daniel Meurois)

GENRE
Health, Mind & Body
RELEASED
2022
May 24
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
154
Pages
PUBLISHER
Kattana Black
SELLER
Draft2Digital, LLC
SIZE
1.4
MB

More Books by Kattana Black