• $7.99

Publisher Description

„Autorul reconsideră contribuția lui Velikovsky la ideile noastre despre sistemul solar și scoate în evidență care dintre predicțiile acestuia ar mai putea fi confirmate în viitor.“ – Nexus Magazine, iunie 2012.

De ce Lumi în coliziune scrisă de Immanuel Velikovsky era singura carte deschisă pe masa de lucru a lui Albert Einstein, în momentul morții acestuia?

În anii ‘50, Immanuel Velikovsky, scriitor și psihiatru rus, provoca un adevărat scandal în mediul științific prin cărțile sale. Susținea o teorie a dezastrelor conform căreia ciocnirea planetei Venus cu Marte ar fi provocat răcirea bruscă a Pământului în doar câteva clipe, modificând radical destinul planetei noastre.

Cartea de față propune o reexaminare a controversatelor ipoteze avansate de Velikovsky referitoare la planeta Venus, în lumina noilor descoperiri astronomice și arheologice.

Se pare că atât recentele misiuni ale sondelor spațiale, cât și traducerile unor vechi documente din China, Coreea și Japonia despre planeta Venus confirmă retroactiv viziunile celui care a fost considerat cândva un eretic al științei.

GENRE
Health, Mind & Body
RELEASED
2016
June 14
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
211
Pages
PUBLISHER
Lifestyle Publishing
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
958
KB

More Books by Laird Scranton