• $13.99

Publisher Description

Fredrik T. Olsson debuterede med et brag med Kædens sidste led, og nu er opfølgeren her endelig. Et vågent øje er en såkaldt ‘prequel’, dvs. at den skildrer det, der gik forud for Kædens sidste led.   


Store dele af Sverige rammes pludselig af strømafbrydelse. Kort efter udsættes strategiske mål i resten af verden for elektroniske angreb. Den nyligt afskedigede kryptolog William Sandberg pågribes af sine tidligere kolleger, mistænkt for at stå bag ugerningen.   


Et vågent øje møder vi William og Christina Sandberg tre år før hændelserne i Kædens sidste led. Deres 20-årige datter ersporløst forsvundet. William er nedbrudt og udelukket fra sit job hos Forsvarsministeriet. Christina har smidt sine nøgler ind gennem brevsprækken og er flyttet ud. 


Med privatlivet i opløsning og anklaget for et terrorangreb, han ikke har begået, må William forsøge at finde ud af, hvem der egentlig står bag angrebene inden det går helt galt. På hver sin måde indleder han og Christina en desperat jagt på sandheden – en jagt som tvinger dem begge til at konfrontere deres egne dystre minder. Et vågent øje er en spændingsroman om det moderne samfunds sårbarhed, jagten på mening og hvad det egentlig betyder at være i live.

GENRE
Non-Fiction
RELEASED
2017
October 26
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
640
Pages
PUBLISHER
J/P Politikens Forlag
SELLER
JP Politikens Forlagshus
SIZE
21.7
MB

More Books by Fredrik T. Olsson