• $12.99

Publisher Description

"Me pesemme ne, jotka tuodaan ruumiinpesijöiden taloon ja jotka on valmistettava siirtymään tästä maailmasta toiseen. Se on meidän työtämme ja vain se. Me emme voi keskittyä eläviin, sillä muuten emme tee työtämme kunnolla. Me keskitymme häneen, joka on tuotu taloomme. Hän ansaitsee tämän viimeisen palveluksen."


Ruumiinpesijä saa elämänsä vaikeimman tehtävän. Nuori tyttö pyrkii yhteyteen jumalansa kanssa. Kaksi jumalatarta taistelee kuumalla aavikolla vuosisadasta toiseen, kunnes vääjäämätön muutos saavuttaa heidät. Maailman pienin nainen kasvaa, kiipeää vuorelle ja jatkaa kasvamistaan.


Joen jumala sisältää palkitun kirjoittajan novelleja jumalista, ihmisistä ja tähdistä. Kokoelman novellit käsittelevät etsinnän, kaipauksen ja kasvamisen teemoja. Nupposen kokoelmassa galaksit itkevät aivan kuten muutkin olennot, ja kuten ihmisillä, niilläkin on vain hyvin vähän päätösvaltaa oman liikkeensä suunnasta.


Anni Nupposen esikoisteos Nainen ja Kuningas voitti vuoden parhaalle kotimaiselle fantasiateokselle myönnettävän Kuvastaja-palkinnon vuonna 2009. Hänen novellinsa Joka ratasta pyörittää voitti parhaalle suomalaiselle science fiction- tai fantasianovellille myönnettävän Atorox-palkinnon vuonna 2013. Toinen romaani Putoavan tähden prinsessa ilmestyi vuonna 2013.


Anni Nupposen aiemmasta tuotannosta sanottua: 


"Putoavan tähden prinsessa rikkoo hämmentävästi fantasiagenren odotuksia (---) omaperäinen, realismin ja sadun rajoilla sijaitseva maailma jää mieleen." Vesa Sisättö, HS

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2014
May 31
LANGUAGE
FI
Finnish
LENGTH
183
Pages
PUBLISHER
Osuuskumma-kustannus
SELLER
Osuuskumma-kustannus
SIZE
437.7
KB

More Books by Anni Nupponen