• $1.99

Publisher Description

Dit avontuur gaat verder met John Carter en zijn vrienden van Barsoom, ontsnapt aan een buitenaardse gevangenis en vecht voor gerechtigheid.

Aan het einde van het vorige boek, wordt de vrouw van john carter, de prinses dejah thoris, gevangengezet in de Tempel van de Zon door de verachtelijke bedrieglijke godin Issus.

Er wordt gezegd dat men een heel jaar op Barsoom moet wachten voordat de kamer waar de gevangene in rondloopt teruggaat naar de ingang.

Na de strijd aan het einde van het vorige boek, dat eindigde met de vernietiging van de religie van Issus, werden de vrouw van John Carter en twee andere vrouwen opgesloten in een langzaam roterende gevangenis aan de Tempel van de Zon, waarvan elk van de honderden cellen staan ​​slechts eenmaal per jaar open voor de buitenwereld. Ondertussen is Carter's vriend de nieuwe koning van de zwarte Martian First Born geworden, en die witte Martian-mensen die de oude religie afwijzen krijgen ook een nieuwe naamloze leider, maar er zijn er nog steeds die de oude in diskrediet geraakte religie willen houden, inclusief de vroegere leider van de heer, de Heilige Hekkador Matai Shang. John Carter ontdekt dat een First Born genaamd Thurid het geheim van de Tempel van de Zon kent en hij en Matai Shang de dochter Phaidor van de Heilige Thern willen redden, die gevangen zit met Dejah Thoris en een andere Barsoomiaanse prinses, thuvia van ptarth, in de Tempelgevangenis voor honderden dagen.

GENRE
Sci-Fi & Fantasy
RELEASED
2018
September 17
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
230
Pages
PUBLISHER
Classic Translations
SELLER
Ingram DV LLC
SIZE
409
KB

More Books by Edgar Rice Burroughs