• $4.99

Publisher Description

Një zbulim i rastësishëm shkencor është fillimi i një aventure tronditëse që shtyhet menjëherë drejt kufijve të shkencës dhe tentonti tejkalojë ato. Protagonistët sillen nëpër shtigje të pazakonta, të papritura, dhe përballen me situata plotësisht jashtë të zakonshmes. Aventura e shkencës dhe e teknologjisëbëhet edhe aventurë e brendshme për disa nga ata, duke zbuluar pamje të intimitetit dhe seksualitetit të tyre të panjohura më parë. Në njësekuencë të pasur me ngjarje emocionale dhe drastike, historia përfshin lexuesin dhe e mban në ankth nga fillimi deri në fund.


PUBLISHER: TEKTIME

GENRE
Sci-Fi & Fantasy
RELEASED
2018
April 3
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
1,322
Pages
PUBLISHER
Tektime
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
2.5
MB

More Books by Maurizio Dagradi