• $5.99

Publisher Description

Një zbulim i rastësishëm shkencor është fillimi i një aventure tronditëse që shtyhet menjëherë drejt kufijve të shkencës dhe tenton ti tejkalojë ato. Protagonistët sillen nëpër shtigje të pazakonta, të papritura, dhe përballen me situata plotësisht jashtë të zakonshmes. Aventura e shkencës dhe e teknologjisë bëhet edhe aventurë e brendshme për disa nga ata, duke zbuluar pamje të intimitetit dhe seksualitetit të tyre të panjohura më parë. Në një sekuencë të pasur me ngjarje emocionale dhe drastike, historia përfshin lexuesin dhe e mban në ankth nga fillimi deri në fund.

GENRE
Sci-Fi & Fantasy
RELEASED
2019
October 17
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
976
Pages
PUBLISHER
LitRes
SELLER
LitRes
SIZE
1
MB

More Books by Maurizio Dagradi & Laureta Berberi