• $5.99

Publisher Description

Detectivi canadieni, fie că fac parte din forțele de poliție, fie că sunt investigatori privați, caută adevărul și dreptatea. Au parte de diverse întorsături de situație și situații oribile, iar până la urmă se pomenesc că obțin mai mult decât au crezut – își pierd și inima.

Romanul "Un Epitaf Potrivit" o prezintă pe locotenenta de poliție canadiancă Leah Mackay, care are abilități de empat, și echipa sa, încercând să rezolve cazul uciderii Klavdiyei. 

Klavdiya visase să obțină bani și dragoste, dar visele ei au murit împreună cu ea sub o ploaie nemiloasă.

Leah și echipa ei se angajează într-o cursă obositoare pentru a-l găsi pe vinovat.
Leah poate citi gândurile oamenilor și percepe ceea ce simt și își folosește abilitățile în munca sa de polițist. Cu toate acestea, când se lovește de Axel, abilitățile sale nu mai funcționează și ea nu știe dacă l-a găsit pe criminal sau un simplu martor la crimă.

Romanul "Un Imigrant" aduce în mijlocul detectivilor canadieni un detectiv particular, Victor, un imigrant român.

Victor urmărește niște ucigași fără conștiință și ajunge să facă cunoștință cu partea ascuțită a lamei unui pumnal. Oare va supraviețui el cu pielea intactă?
Romanul "Un Imigrant"  este un roman polițist împletit cu suspans, întorsături de situație, dragoste și, uneori, cu umor sec. Te va intriga și o vei citi pe nerăsuflate.  O mică doză de paranormal condimentează narațiunea și îți va trezi interesul.

Nu pierde șansa de a te cufunda într-o intrigă complexă și de a cunoaște personaje unice.

Oh, și nu uita, la finalul romanului vei găsi și un mic bonus – rețeta pentru una dintre cele mai delicioase prăjituri românești. Ți se topește în gură cu o explozie de arome.

Avertisment: gustul este pe potriva caloriilor și, mai mult decât atât, poți deveni dependent.

GENRE
Mysteries & Thrillers
RELEASED
2018
June 9
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
368
Pages
PUBLISHER
Scarlet Leaf Publishing House
SELLER
Draft2Digital, LLC
SIZE
1
MB

More Books by Roxana Nastase