• $11.99

Publisher Description

Danmarks første minister fra et tredjeverdensland, den første mandlige ligestillingsminister, ham med de sjove børnebøger, ham med homo-vielserne – og ham der altid smiler i sit moderigtige tøj. Sådan cirka kender vi Manu Sareen.


Men i Manu viser han også en anden side af sig selv. Han fortæller hudløst ærligt om den ensomme indvandrerdreng fra Bryggen, der hutler sig gennem skoletiden og bliver smidt ud af gymnasiet, på kanten til at blive kriminel, rammes af depression og bliver skilt på forsiden af formiddagsaviserne.

 

Han fortæller om skelsættende begivenheder og forbilleder og om op - og nedture i politik. Om ikke at føle sig hjemme blandt de privilegerede, om intriger og om hvordan magten opleves set indefra. Om prisen ved at være i mediernes søgelys. Og om at være et menneske med både dæmoner og håb – og om glæden ved at leve her og nu. 


Manu Sareen (f. 1967) er far til tre, politiker og forfatter til bl.a. Iqbal Farooq og familien fra Nørrebro. Sareen har vundet adskillige priser for sine børnebøger – heriblandt Danmarks Skolebibliotekarers Børnebogspris i 2010.

GENRE
Biographies & Memoirs
RELEASED
2015
November 12
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
296
Pages
PUBLISHER
JP/Politikens Forlag
SELLER
JP Politikens Forlagshus
SIZE
25.7
MB

More Books by Manu Sareen