Nimeni nu vorbeste despre asta Nimeni nu vorbeste despre asta

Nimeni nu vorbeste despre asta

    • $10.99
    • $10.99

Publisher Description

Roman câștigător al Dylan Thomas Prize
Finalist al Booker Prize 2021
Finalist al Women’s Prize for Fiction 2021
„Admir și iubesc deopotrivă acest roman.“ Sally Rooney
Tânăra naratoare a acestui roman a cunoscut recent celebritatea datorită postărilor sale de pe internet, iar în prezent călătorește în toată lumea pentru a-și întâlni fanii. Pe fundalul unei astfel de existențe sclipitoare revine însă gândul obsedant că un cor de voci anonime îi dictează gândurile în timp ce navighează și-și întreține imaginea în ceea ce ea numește „Portalul“. Însă când un eveniment tragic din lumea reală îi solicită cu totul prezența, tânăra va fi izbită de bunătatea, empatia și dreptatea ce există în lume din abundență, dar și de avalanșa de dovezi contrare acestora. Fragmentar și omniscient, incisiv și onest, Nimeni nu vorbește despre asta constituie o meditație profundă asupra iubirii, limbajului și relațiilor interumane. Patricia Lockwood este, fără îndoială, o voce unică în literatura americană contemporană.
„Toată lumea trebuie să vorbească despre asta.“ Harper’s Bazaar
„O carte ce se citește ca un poem în proză, deopotrivă sublim, eretic, intim, filosofic, inteligent și, în cele din urmă, emoționant.“ The New York Times Book Review
„Unul dintre cei mai incisivi observatori ai spectacolului oferit de discursul digital.“ The Wall Street Journal
Patricia Lockwood (n. 1982) este poetă, eseistă și romancieră. Volumul ei de memorii din 2017, Priestdaddy, a câștigat Thurber Prize for American Humor. Printre cele mai cunoscute volume de poezie ale sale se numără Motherland Fatherland Homelandsexuals, din 2014, declarat de The New York Times una dintre cele mai bune cărți ale anului. Scrie eseuri și publică în mod constant în London Review of Books. Nimeni nu vorbește despre asta este primul ei roman, despre care, din 2021, vorbește toată lumea. Trăiește în Savannah, Georgia.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2023
January 16
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
224
Pages
PUBLISHER
PublishDrive
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
2.1
MB

More Books by Patricia Lockwood

Priestdaddy Priestdaddy
2017
No One Is Talking About This No One Is Talking About This
2021
Motherland Fatherland Homelandsexuals Motherland Fatherland Homelandsexuals
2014
Joan Didion:The Last Interview Joan Didion:The Last Interview
2022
Κανείς δε Μιλάει γι' αυτό Κανείς δε Μιλάει γι' αυτό
2023
Nikt o tym nie mówi Nikt o tym nie mówi
2023