Nooduitgang

Juridische thriller

    • $11.99
    • $11.99

Publisher Description

Diamanten, Doodsgevaar en Verdwijningen


Een thriller met forensisch accountant Katerina Carter in de hoofdrol


Fraudeonderzoeker Katerina Carter weet gewoon niet wanneer ze met een zaak moet stoppen en daardoor komt ze terecht in een aantal lastige en gevaarlijke situaties. Nu ze geen werk meer heeft en haar geld opraakt, heeft Kat dringend meer cliënten nodig, of ze moet met hangende pootjes terug naar haar oude, saaie negen-tot-vijf-baantje bij haar vorige werkgever. En dat is wel het laatste wat Kat wil.


Dus als Susan Sullivan, de hoogste baas van Liberty Diamond Mines, Kat inhuurt om de verdwenen financieel directeur van het bedrijf terug te vinden – en de gigantische som gestolen geld die hij met zich meegenomen heeft – neemt Kat de opdracht net iets te graag aan. Rood staan is natuurlijk een belangrijke stimulans om moeilijke klussen aan te nemen, maar haar enthousiasme verandert al snel in doodsangst als twee werknemers van Liberty op brute wijze worden vermoord.  Kat beseft dat dit onderzoek wel eens gevaarlijker zou kunnen zijn dan ze had verwacht.


Alsof alles nog niet ingewikkeld genoeg is, ontdekt ze een sinister verband tussen bloeddiamanten en georganiseerde misdaad. Nu moet ze alleen nog bewijzen vinden... en zorgen dat ze niet wordt vermoord voordat ze de echte criminelen ontmaskert. Met behulp van haar vrienden en een excentrieke oom moet Kat voorzichtig te werk gaan; anders wordt haar eerste zaak misschien ook gelijk haar laatste...


‘Nooduitgang’ is een actierijke thriller die zich afspeelt in de wereld van de georganiseerde misdaad met allerlei financiële en juridische verwikkelingen, die doet denken aan de boeken van  Michael Connelly en John Grisham.


‘Een internationaal verhaal over diamanten, doodsgevaar en verdwijningen, Nooduitgang boeide me vanaf de eerste bladzijde ...’ 


‘Nooduitgang, de eerste in de reeks actierijke juridische thrillers met Katerina Carter in de hoofdrol, is een spannende psychologische thriller die je gewoon niet kunt neerleggen!’ 


‘.Adembenemende spanning en verwikkelingen!’


Over de Auteur


Colleen Cross is de auteur van de bestselling juridische thriller-serie rond Katerina Carter en de daarvan afgeleide serie de Kleur van Geld, ook met Katerina Carter in de hoofdrol. Haar twee populaire thriller/detectiveseries hebben dezelfde hoofdpersoon. Katerina Carter is een slimme forensisch accountant en fraude-onderzoekster die zich geen appels voor citroenen laat verkopen.

Ze doet altijd het juiste, al schrikken mensen nogal eens van haar onorthodoxe methoden.

Colleen Cross is bovendien accountant en fraude-expert en schrijft waargebeurde misdaadverhalen. In Anatomy of a Ponzi: Scams Past and Present bijvoorbeeld ontmaskert ze de grootste Ponzi-fraudeurs aller tijden en hoe ze ermee wegkwamen. Ze voorspelt bovendien precies het moment en de plek waarop de grootste Ponzi-fraude ooit aan het licht zal komen en de aanwijzingen waar men op moet letten.

Colleen Cross is ook actief op social media.

Facebook: www.facebook.com/colleenxcross

Twitter: @colleenxcross

Je kunt haar ook vinden op Goodreads.com.

Bezoek voor het laatste nieuws over Colleens boeken haar website: http://www.colleencross.com/.

Wil je op de hoogte gehouden worden van haar nieuwste boeken, schrijf je dan in voor haar nieuwsbrief!

GENRE
Mysteries & Thrillers
RELEASED
2022
June 19
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
298
Pages
PUBLISHER
Slice Publishing
SELLER
Colleen Cross
SIZE
2.6
MB

More Books by Colleen Cross

2022
2022
2022
2022
2022
2022

Customers Also Bought

2014
2016
2017
2012
2017
2015

Other Books in This Series

2022
2022
2022
2022