• $8.99

Publisher Description

Az emberi faj a teljes megsemmisülés szélén áll, miután a Részlegesekkel – az emberekhez megtévesztésig hasonlító, ám mesterségesen elõállított szerves lényekkel – folytatott háború megtizedelte a népességet. Az ott bevetett RM nevû vírus néhány tízezerre redukálta a túlélõk számát, akik Long Islanden rendezkedtek be, míg a Részlegesek rejtélyes módon visszavonultak. Bármikor lecsaphatnak újra, de ennél is sürgetõbb probléma, hogy egy évtizede nem született az RM-re immúnis csecsemõ. 


Kira, egy tizenhat éves orvostanhallgató a saját bõrén tapasztalja meg, ahogy az RM miatt az emberiség maradéka lassan kipusztul, miközben a kötelezõ terhességi törvény a polgárháború szélére sodorja õket. Kira nem hajlandó tétlenül nézni az eseményeket, mindent elkövet, hogy megtalálja a vírus gyógymódját. Erõfeszítései közben döbben rá: mind az emberiség, mind a Részlegesek túlélése azon múlik, sikerül-e felfednie a két faj közötti kapcsolatot – amelyet az emberiség vagy elfelejtett, vagy soha nem is tudott róla. 


Dan Wells, a Nem vagyok sorozatgyilkos méltán elismert szerzõje izgalmas utazásra invitálja az olvasót egy olyan világba, amelyben maga az emberi lét fogalma kérdõjelezõdik meg – ahol emberi mivoltunk egyben a legnagyobb hátrányunk és egyetlen reményünk a túlélésre.

GENRE
Sci-Fi & Fantasy
RELEASED
2012
May 8
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
400
Pages
PUBLISHER
Fumax
SELLER
Xaric LLC
SIZE
6.5
MB

More Books by Dan Wells