• $4.99

Publisher Description

Aflată în Mexic în căutarea tatălui său, Verity Ames se trezește prinsă într-o situație primejdioasă din care încearcă să scape fugind. Prea speriată și totodată concentrată să-și salveze viața, ea nu reușește să-l vadă pe bărbatul care îi sare în ajutor și nici nu are acum timp să se preocupe de acest lucru... Însă el este hotărât să o revadă, chiar dacă asta înseamnă să străbată mii de kilometri în căutarea ei.
Două luni mai târziu, Jonas Quarrel apare la restaurantul ei din California, căutând de lucru. Deși cu doar câțiva ani în urma Jonas era unul dintre cei mai apreciați experți în Renaștere, acum el nu vrea altceva decât să se angajeze ca spălător de vase. Bărbatul care apare acum în pragul ușii lui Verity nu este doar un fost savant dornic să-și schimbe radical drumul în viață, ci și un bărbat care are o abilitate cu totul aparte și o misiune pe care urmărește să o ducă la îndeplinire. Oare ce putere misterioasă încearcă să ascundă? De ce a pornit în căutarea lui Verity și c*m de a reușit să îi dea de urmă?
Verity nu știe deocamdată decât că săruturile lui sunt arzătoare, trezindu-i o pasiune ce îi depășește orice fantezie. Dar va afla curând că, împreună cu Jonas, are de înfruntat o furie dezlănțuită ce le va pune dragostea în pericol.

GENRE
Romance
RELEASED
2018
January 9
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
384
Pages
PUBLISHER
Litera Media Group
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
2.7
MB

More Books by Amanda Quick