• $9.99

Publisher Description

Cu doar câteva zile înainte de nuntă, Julia primește un telefon de la secretarul tatălui său. Așa c*m intuia, Anthony Walsh — om de afaceri strălucit, dar tată distant — nu va putea veni la ceremonie. Nu e prima oară când Anthony Walsh dispare brusc din viața ei, bulversând‑o cu totul.

De data aceasta însă, Julia trebuie să admită că scuza este imbatabilă: tatăl său a murit!

A doua zi după înmormântare, Julia descoperă însă că tatăl său îi rezervase o altă surpriză. Cea mai neobișnuită călătorie din viața ei... și ocazia de a‑și spune, în sfârșit, lucruri pe care nu și le‑au spus niciodată.

Regăsim în această poveste atmosfera încărcată de romantism și fantastic din Și dacă e adevărat, romanul care l-a făcut celebru pe Marc Levy.

Pentru cititorii francezi, Marc Levy întruchipează un destin de basm: ajuns târziu la literatură, acest autor, pe cât de discret, pe atât de melancolic, s‑a impus încă din momentul în care primul său manuscris a încăput pe mâna editorului, scenariul corespunzător fiind imediat cumpărat de compania de film a lui Steven Spielberg. Astăzi, el a devenit la noi scriitorul cel mai popular. Secretul său? Un adevărat simț al povestirii, o extraordinară capacitate de a capta mitologia timpurilor noastre, un romantism inalterabil care pune mai presus de orice o scriitură eficace, foarte americană, ce merge direct la scop. Miracolele nu se explică, se constată. – Pascal Bruckner

„... un amestec de măiestrie și suspans, ce te poartă cu precizie infailibilă într-o lume în care visele tale devin realitate.“ Le Parisien

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2015
October 13
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
246
Pages
PUBLISHER
Trei
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
1.8
MB

More Books by Marc Levy