Ukuelighed og nåde

– spiritualitet og healing i Treya Killams liv og død

  • $35.99
  • $35.99

Publisher Description

Endnu inden de nyforelskede Ken og Treya Wilber kommer af sted på bryllupsrejse, får Treya konstateret brystkræft, og deres liv er forandret for altid!

‘Ukuelighed og nåde’ er en gribende kærlighedshistorie fra det levede liv. En smuk og tragisk historie om at få konstateret kræft, om alle de følelser og tanker, der løber gennem den kræftramte og de pårørende, og hvordan man kan leve i visheden om at skulle gå bort.

Bogen tager livtag med de helt store universelle spørgsmål: Hvorfor lige mig? Har jeg gjort noget forkert i mit liv? Kan jeg lægge nogle ting i mit liv om? Skal jeg ælge at blive behandlet i det traditionelle system – og i så fald hvilken type behandling? – og/eller det alternative? Hvordan føler og tænker den kræftramte, og hvad med de pårørende? Kan man bevare håbet og alligevel se døden i øjnene?

Alle disse svære problemstillinger tør Treya og Ken Wilber forholde sig til, og etop derved bliver bogen en optimistisk og livsbekræftende skildring af livet og døden, som alle kan få glæde og gavn af. Og det gælder, uanset om du er sund og rask, ramt af en svær sygdom eller pårørende til en, der er sygdomsramt.

 • GENRE
  Biographies & Memoirs
  RELEASED
  2016
  March 10
  LANGUAGE
  DA
  Danish
  LENGTH
  460
  Pages
  PUBLISHER
  Klim
  SELLER
  Klim
  SIZE
  4.3
  MB

  More Books by Ken Wilber

  2013
  1996
  2005
  1995
  2000
  2009