• $11.99

Publisher Description

Sider 260. Illustreret.
De utrolige opdagelser af kvantefysik ændrer grundlæggende antagelserne om klassisk videnskab. I dag muliggør teknologien fantastiske forestillinger.
For eksempel realiseres de første kvantecomputere med næsten ubegrænsede computerkapaciteter.
Nogle støtter den reelle mulighed for tidsrejse. Ud over disse innovationer, som er kendt for offentligheden, er andre mindre kendt, men ikke mindre vigtige. Disse er de nyheder, der kommer fra kvantestudier, blandt hvilke er "overlejring af stater" og "quantum collapse".
"Overlejring af stater" bekræfter, at den samme partikel kan findes samtidigt på to eller flere steder. Teorien om "quantum collapse" bekræfter, at materiens adfærd let kan bestemmes af observation. Disse er ikke antagelser, men eksperimentelt verificerede principper.
Denne bog omhandler ikke kun disse innovationer, men giver også meget plads til mere avancerede teorier. Disse er teorier, der er blevet annonceret, men endnu ikke bekræftet. Derudover rangerer bogen også de mest eventyrlystne teorier, forudsat at de er videnskabeligt lydige.
For eksempel taler bogen om multiversen eller teorien om parallelle universer foreslået af fysikeren Hugh Everett. Ligeledes taler bogen om ikke-lokalitet. Det er et psykisk rum, der er helt uafhængigt af klassiske fysikers love. På grund af ikke-lokalitet opfører elementære partikler, der er astronomiske afstande, som om de var en.
Denne bog handler også om den seneste forskning fra Roger Penrose, en fysiker uden tilknytning til religion, og Stuart Hameroff. Ifølge disse to forskere eksisterer sjælen og kan identificeres med kvantesvingninger. Disse udsving har evnen til at overleve kroppens fysiske død.
Hvis virkelig "sjæle" er kondensationer af kvantesvingninger, kan vi formulere et spørgsmål: vil det nogensinde være muligt at udtænke instrumenter, der muliggør dialog med disse udsving?
Bogen afslører forskningen fra etablerede forskere, men uden at bruge en matematisk formel. Teorierne gøres tilgængelige for alle på en enkel og forståelig måde. På denne måde kan alle opdage de usynlige aspekter af den virkelighed, vi lever i.
Det er klart, at kvantefysik bestemmer slutningen af ​​materialisme og begyndelsen af ​​en ny kulturfase baseret på samarbejdet mellem sind og materie.

GENRE
Science & Nature
RELEASED
2019
August 26
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
260
Pages
PUBLISHER
Bruno Del Medico Editore
SELLER
StreetLib Srl
SIZE
1.6
MB

More Books by Niels Mottelson