Høgne fra Tronje Høgne fra Tronje

Høgne fra Tronje

    • CHF 8.00

    • CHF 8.00

Beschreibung des Verlags

"Høgne fra Tronje" er inspireret af både det gamle nordiske sagn om Odins oldebarn Vølsung og af den tyske myte om helten Sigfrid og Nibelungerne. I bogen fortælles historien om det dramatiske opgør mellem - på den ene side - den ensomme og dystre Høgne fra Tronje og - på den anden side - den elskværdige og smukke dragedræber Sigfrid fra Xanten.

Wolfgang Hohlbeins roman genfortolker to klassiske sagn og sætter dem sammen på en uventet og spændende måde. "Høgne fra Tronje" er en fornøjelse at læse for alle, der interesserer sig for nordiske og germanske sagn, eller som bare elsker fantasy.
Wolfgang Hohlbein er født i Weimar i Tyskland i 1953. Allerede som 15-årig begyndte Hohlbein at skrive noveller, men først da han og hans kone i 1982 vandt en skrivekonkurrence for science fiction og fantasy, blev han anerkendt som forfatter. Siden er det blevet til over 200 bøger, som er blevet oversat til adskillige sprog. Hohlbein bevæger sig hovedsageligt inden for science fiction- og fantasy-genren, og hans bøger henvender sig både til unge og voksne.

GENRE
Science-Fiction und Fantasy
ERZÄHLER:IN
TS
Torben Sekov
SPRACHE
DA
Dänisch
DAUER
17:42
Std. Min.
ERSCHIENEN
2022
30. Dezember
VERLAG
Lindhardt og Ringhof
GRÖSSE
628.2
 MB