Shqip - Tagalogisht: një metodë e plotë Shqip - Tagalogisht: një metodë e plotë

Shqip - Tagalogisht: një metodë e plot‪ë‬

    • CHF 6.00

    • CHF 6.00

Beschreibung des Verlags

Metoda e plotë e mësimit paralel të gjuhës audio. 300 fjalë dhe fraza thelbësore, 140 shprehje të zakonshme dhe 100 foljet më të zakonshme. Si ta mësoni një gjuhë ndryshe? Me metodën tonë të të mësuarit: Unë dëgjoj, e përsëris, flas. Ne mbështetemi në shqiptimin, provën me gojë, dëgjimin, të kombinuar me fjalë, fraza thelbësore dhe një listë fjalori. 20% e fjalëve përdoren 80% të kohës. Qëllimi përfundimtar është që të merrni një nivel të mjaftueshëm në një gjuhë që të jeni në gjendje të mbani biseda të thjeshta, të jeni në gjendje të kuptoni shkëmbimet e thjeshta, të merreni me jetën e përditshme dhe të filloni të eksploroni kulturën e re që ju hapet.

GENRE
Sprachen
ERZÄHLER:IN
KM
Kim Mercurius
SPRACHE
SQ
Albanisch
DAUER
01:57
Std. Min.
ERSCHIENEN
2022
1. Januar
VERLAG
Mercurius Editions
GRÖSSE
40.8
 MB