Beschreibung des Verlags

Në këtë vepër janë përmbledhur shumë këshilla dhe udhëzime të mbështetura në mësimet kuranore dhe në sunetin e të Dërguarit (paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të), të cilat janë pranuar shumë mirë tek lexuesit.

GENRE
Religion und Spiritualität
ERSCHIENEN
2013
19. Oktober
SPRACHE
SQ
Albanisch
UMFANG
36
Seiten
VERLAG
DawaTools
GRÖSSE
50.5
 kB

Kundenrezensionen

Fa-Ga ,

400 Këshilla

Liber shum ndimues per rikujtim te shum gjërave qe jan mesuar më heret.