A Német Ház A Német Ház

A Német Ház

    • CHF 9.00
    • CHF 9.00

Beschreibung des Verlags

Frankfurt, 1963. Az egész sajtó a közelgő Auschwitz-perrel foglalkozik, amikor a fiatal tolmácslányt, Eva Bruhnst egy lengyel tanú kihallgatásához hívják a bíróságra. Eva zavartan fordítja a tanúvallomást, de képtelen értelmezni a hallottakat. Amikor a szüleit kérdezi a témáról, ők kitérnek a válasz elől, s Eva vőlegényével együtt hevesen ellenzik, hogy lányuk részt vegyen a perben.


A következő hetekben Eva előtt egy megdöbbentő és ismeretlen világ tárul fel: bírákkal és vádlottakkal találkozik, és mindenekelőtt az egykori foglyokkal, akik az ő hangján szólalnak meg a tanúk padján…


A megrázó beszámolókat hallva Eva nem ugyanaz az ember többé: nem érti, hogy a családja miért nem képes szembenézni a múlttal, ugyanakkor megijeszti a fiatal kanadai jogász, David Miller is, akinek mindennél fontosabb az igazság feltárása.


Hol van az igazság, és vajon milyen hatása lesz ennek az igazságnak Eva életére?


A Német Ház láttató erővel mutatja be a háború utáni Németországot, miközben hiteles képet fest az emberi kapcsolatokról és arról, hogy néha mennyire nehéz és fájdalmas a szembenézés.

GENRE
Belletristik und Literatur
ERSCHIENEN
2019
13. November
SPRACHE
HU
Ungarisch
UMFANG
360
Seiten
VERLAG
Libri Kiadó
GRÖSSE
2.5
 MB

Mehr Bücher von Annette Hess

Deutsches Haus Deutsches Haus
2018
L'interprete L'interprete
2019
The German House The German House
2019
Casa germana Casa germana
2020
Η Διερμηνέας Η Διερμηνέας
2020
La Maison allemande La Maison allemande
2019