Beschreibung des Verlags

Gjenezë 1

1 Në fillim Perëndia krijoi qiejt dhe tokën. 2 Toka ishte pa trajtë, e zbrazët dhe errësira mbulonte sipërfaqen e humnerës; dhe Fryma e Perëndisë fluturonte mbi sipërfaqen e ujërave. 3 Pastaj Perëndia tha: "U bëftë drita!". Dhe drita u bë. 4 Dhe Perëndia pa që drita ishte e mirë; dhe Perëndia e ndau dritën nga errësira. 5 Dhe Perëndia e quajti dritën "ditë" dhe errësirën "natë". Kështu erdhi mbrëmja e pastaj erdhi mëngjesi: dita e parë.

GENRE
Religion und Spiritualität
ERSCHIENEN
2013
17. September
SPRACHE
SQ
Albanisch
UMFANG
3,129
Seiten
VERLAG
BookRix
GRÖSSE
6.2
 MB

Mehr Bücher von Helfen aus Dank