• CHF 29.00

Beschreibung des Verlags

Hvem er bedre til at stå over for det tyvende århundredes største ondskab end et ydmygt trosmenneske?


Da Adolf Hitler og nazisterne forførte en nation, tyranniserede et kontinent og forsøgte at udrydde Europas jøder, var der en lille gruppe dissidenter og sabotører, som arbejdede for at opløse Det Tredje Rige indefra. En af disse var Dietrich Bonhoeffer – præst og forfatter, som var ligeså kendt for sådanne åndelige klassikere som ”Efterfølgelse” (originaltitel: Nachfolge) og ”Gemeinsames Leben” (på engelsk: Life Together) som for sin henrettelse i 1945 i en koncentrationslejr p.g.a. sin deltagelse i en sammensværgelse om at snigmyrde Adolf Hitler.


I den første store biografi om Bonhoeffer i 40 år tager New York Times bestsellerforfatteren Eric Metaxas begge tråde fra Bonhoeffers liv – teologens og spionens – og fører dem sammen for at fortælle en intens beretning om et utroligt moralsk mod over for kolossal ondskab. I en dybt bevægende beretning bruger Metaxas tidligere utilgængelige dokumenter – inklusive personlige breve, detaljerede dagbogsnotater og førstehånds personlige beretninger – for at åbenbare dimensioner af Bonhoeffers liv og teologi, som aldrig før er set.


Læsere vil få ny indsigt og åbenbaring om hans livsforvandlende måneder ved The Abyssinian Baptist Church i Harlem og om hans radikale indstilling med hensyn til, hvorfor kristne er forpligtede til at gå i brechen for jøderne. Metaxas kaster også nyt lys over Bonhoeffers reaktion på Krystalnatten, hans engagement i den famøse Valkyrie sammensværgelse og i ”Operation 7”, indsatsen for at smugle jøder ind i det neutrale Svejts.

GENRE
Geschichte
ERSCHIENEN
2012
29. Juli
SPRACHE
DA
Dänisch
UMFANG
630
Seiten
VERLAG
Forlaget Scandinavia
GRÖSSE
6.1
 MB