Convinge-mă! Nr. 20 din seria Jack Reacher‪!‬

    • CHF 7.50
    • CHF 7.50

Beschreibung des Verlags

„Reacher e un personaj de legendă… Unul dintre cei mai originali și mai seducători eroi de pop-fiction.“ – The Washington Post

Cine s-ar fi gândit că simplul fapt de a coborî dintr-un tren într-o mică localitate din America te poate arunca într-o aventură pe viață și pe moarte?

Jack Reacher sigur nu asta a anticipat atunci când a ales să coboare din tren la Mother’s Rest. Dar lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par, iar mica așezare agricolă se va dovedi a fi locul unor crime înfiorătoare, bine tăinuite de comunitatea locală.

O simplă coincidență îi aduce împreună pe Jack Reacher și pe Michelle Chang, care pornesc pe urmele întortocheate ale afacerii din Mother’s Rest; fir cu fir, cei doi descâlcesc ițele încurcate, dar ceea ce vor descoperi în final va întrece până și cele mai sumbre așteptări și temeri, arătându-le fața uneori cumplită a naturii umane.

„Îmi place Lee Child!“ – Haruki Murakami

„Reacher, care și-a câștigat de mult o imagine de legendă, e, la urma urmei, o ființă omenească... Lee Child povestește magistral: precis, laconic, încărcat de tensiune.“ – Evening Standard

Fostul polițist militar Jack Reacher este antieroul perfect: tare ca granitul, dar cu o minte și o conștiință pe măsură. Reușește să vadă ceea ce multora le scapă și e dispus să facă orice e necesar ca să-și ducă misiunea la bun sfârșit. Fiecare volum din seria pasionantă creată cu inteligență de Lee Child îl poartă pe luptătorul rătăcitor într-o nouă aventură, astfel încât poți să începi lectura cu oricare carte, inclusiv cu ultima lui bijuterie, Convinge-mă!.

Avertisment: după ce l-ai cunoscut pe Jack Reacher, vei deveni dependent, așa că fii pregătit!

GENRE
Belletristik und Literatur
ERSCHIENEN
1900
5. Januar
SPRACHE
RO
Rumänisch
UMFANG
504
Seiten
VERLAG
PublishDrive
GRÖSSE
1.7
 MB

Mehr Bücher von Lee Child

2012
2012
2013
2017
2015
2005

Kund:innen kauften auch

2016
2021
2019