• CHF 15.00

Beschreibung des Verlags

Bladet Millennium har fået nye ejere. Onde tunger hævder, at tiden er løbet fra Mikael Blomkvist, og han overvejer at finde et andet arbejde.

Lisbeth Salander er rastløs. Hun medvirker i et hackerangreb tilsyneladende uden nogen særlig grund. Hun tager chancer, hun normalt er omhyggelig med at undgå. Det ligner hende ikke.

En sen nat ringer professor Frans Balder, en førende autoritet inden for forskning i kunstig intelligens, til Blomkvist. Balder påstår, at han sidder på afgørende information om den amerikanske efterretningstjeneste. Han har desuden haft kontakt med en ung kvindelig superhacker, som har visse ligheder med en person, Blomkvist kender ganske godt.

Mikael Blomkvist begynder at håbe på det scoop, som både han og Millennium har brug for. Lisbeth Salander har som sædvanlig sin helt egen dagsorden.  Lisbeth Salanders og Mikael Blomkvists veje krydses. Endnu engang.

David Lagercrantz, født 1962, er journalist og forfatter. Han debuterede i 1997 med en bog om den svenske eventyrer Göran Kropps bestigning af Mount Everest. En fællesnævner for flere af hans bøger er, at de handler om personligheder, som er gået deres egne veje. Det udmærker ikke mindst hans seneste roman, den kritikerroste Syndefaldet i Wilmslow om den britiske spion Alan Turing, der knækkede tyskernes Enigmakode.

Hans største succes indtil nu er bogen om Zlatan Ibrahimovic, Jeg er Zlatan, som udkom i 2011. Jeg er Zlatan nomineredes bl.a. til Augustprisen og har solgt i mange millioner eksemplarer verden over.

David Lagercrantz er gift og har tre børn. Han bor på Södermalm i Stockholm – tilfældigvis i samme område som vi kender fra Stieg Larssons bøger.

GENRE
Krimis und Thriller
ERSCHIENEN
2015
27. August
SPRACHE
DA
Dänisch
UMFANG
627
Seiten
VERLAG
Forlaget Modtryk
GRÖSSE
1.3
 MB

Mehr Bücher von David Lagercrantz

Andere Bücher in dieser Reihe