• CHF 32.00

Beschreibung des Verlags

'Jeg er nødt til ...' - 'Det hele er vigtigt ...' - 'Jeg kan sagtens gøre begge dele'.Hvor mange gange har du hørt dig selv sige sådan? Måske siger du indimellem 'ja' bare for at behage nogen. Eller for at undgå problemer. Eller fordi 'ja' bare er blevet din automatreaktion. Hvis det er tilfældet, vil denne bog ruske op i dine mest grundlæggende forestillinger om, hvad der betyder noget i dit liv - hvordan du gør det rigtige på den rigtige måde og på det rigtige tidspunkt.Du er nemlig langt fra effektiv, når du forsøger at gøre det hele og siger 'ja' til alle. Ledelseskonsulent, blogger, foredragsholder og forfatter Greg McKeown introducerer i Det essentielle begrebet essentialisme, som handler om at stoppe op, vurdere mulighederne og vælge den eller de muligheder, der virkelig betyder noget.

Essentialisme handler ikke om at få mere fra hånden, men om at få de rigtige ting fra hånden. Det betyder, at vi investerer vores tid og energi så klogt som muligt og alene gør det, der er essentielt, således at vi kan fungere på toppunktet af vores ydeevne. Bogens motto kan koges ned til 'Mindre, men bedre', og det er selve kernen i essentialisme.

Essentialistens vej er den kompromisløse stræben efter mindre, men bedre, og det gælder både i privat- og arbejdslivet. Det essentielle indeholder også et afsnit om essentiel ledelse med konkrete og indsigtsfulde råd til lederen. Og husk: Hvis du ikke selv vælger, hvad du vil bruge din tid og dine kræfter på, så vil andre gøre det for dig!

GENRE
Business und Finanzen
ERSCHIENEN
2018
10. Januar
SPRACHE
DA
Dänisch
UMFANG
264
Seiten
VERLAG
Dansk Psykologisk Forlag
GRÖSSE
1.8
 MB

Mehr Bücher von Greg Mckeown