Dimmornas dal Dimmornas dal
2 – Skuggspelet

Dimmornas dal

Skuggspelet 2

    • CHF 6.50
    • CHF 6.50

Beschreibung des Verlags

"Ängeln utan vingar ska växa upp hos människorna. Men ett frö kommer att finnas i hans själ och en dag ska fröet börja gro. Då kommer dimhjärtat att lockas tillbaka, och det är början till undergången: för med dimman följer en skymning som ska förmörka hela världen."

Tea har äntligen hittat Gabriel, men han är sig inte lik och vill inte följa med hem. Han hör en röst som manar honom att söka efter sin pappa, den får honom att ta sig in i Dimmornas dal. De som har vågat sig in i dimman har aldrig kommit tillbaka, men Tea måste. Nu gäller det inte bara att hitta Gabriel - Tea kan bara rädda honom om hon lyckas stoppa den eviga skymningen.

Teas äventyr fortsätter i en magisk värld som befolkas av skednäsor, olyckskorpar och pepparkakshäxor; en värld som skulle vara helt underbar om det inte var för den mystiska grådimman som breder ut sig. En gammal olycksbådande profetia håller också på att slå in, och det verkar som om Tea är den enda som kan stoppa undergången.

Dimmornas dal är den andra delen i trilogin Skuggspelet. Med den är Maud Mangold tillbaka i fantasygenren, och hon är påhittigare än någonsin.

GENRE
Kinder
ERSCHIENEN
2016
9. September
SPRACHE
SV
Schwedisch
UMFANG
198
Seiten
VERLAG
Rabén & Sjögren
GRÖSSE
878.9
 kB

Mehr Bücher von Maud Mangold

Valablod Valablod
2020
Vilma och guldkulan Vilma och guldkulan
2020
Fågelhjärtat Fågelhjärtat
2020
Vilma och regnbågsfjädrarna Vilma och regnbågsfjädrarna
2020
Kristallballongen Kristallballongen
2020
Mahognyögat Mahognyögat
2020

Andere Bücher in dieser Reihe

Skuggrikets portar Skuggrikets portar
2017
Ängeln utan vingar Ängeln utan vingar
2016