• CHF 7.50

Beschreibung des Verlags

Në këtë vepër të spikatur, Dag Heward-Mills shpjegon situata të jetës së përditshme në shërbesë. Ai diskuton çështje praktike si financat, politikë, bashkëveprimet me gjininë e kundërt dhe ndërveprimet e shërbesës.

Një guidë e arsyeshme e praktikës parimore të thirrjes tënde; ky libër është i domosdoshëm për çdo drejtues të krishterë. Rekomandohet për studiuesit e Biblës dhe klerikët në përgjithës

GENRE
Religion und Spiritualität
ERSCHIENEN
2019
3. April
SPRACHE
SQ
Albanisch
UMFANG
56
Seiten
VERLAG
Dag Heward-Mills
GRÖSSE
293.2
 kB

Mehr Bücher von Dag Heward-Mills