Fryma e Fundit

    • 5.0 • 1 Bewertung

Beschreibung des Verlags

Shpirti i besimtarit të devotshëm dhe të vërtetë është një shpirt rrezatues për shumë zemra dhe mendje njerëzore për sa kohë që ky besimdrejtë jeton përherë me mendjen dhe zemrën e tij drejtuar Krijuesit të gjithësisë.

GENRE
Religion und Spiritualität
ERSCHIENEN
2011
10. März
SPRACHE
SQ
Albanisch
UMFANG
322
Seiten
VERLAG
Erkam Publications
GRÖSSE
690.6
 kB

Mehr Bücher von Osman Nuri Topbas

2010
2011
2012
2010
2012
2010

Kund:innen kauften auch

2011
2017
2019
2017
2017
2016