• CHF 6.50

Beschreibung des Verlags

Gezonde Fitness Maaltijden En Dranken: 600 Heerlijke Gezonde En Gemakkelijke Recepten Voor Meer Vitaliteit (Fitness Kookboek)

Of het nu gaat om een stressvol professioneel leven of een actief privéleven, gezond en fit zijn is belangrijk voor iedereen. Naast reguliere sporten hoort daar ook een evenwichtige voeding bij die lichaam en geest evenveel energie geeft.

Of je nu een beginner bent of niet, met dit boek heb je alles wat je nodig hebt om perfect te eten!

In dit kookboek vindt u vele heerlijke fitnessrecepten die u geschikt maken voor elke inspanning van het dagelijks leven. Begin met een energiek ontbijt van zelfgemaakte muesli of probeer een van de vele fruitige smoothies. Voor tussendoor zijn er fijne salades en lichte soepen of trendy recepten en snacks. Voor het diner zijn er lichte recepten met vis, vlees en gevogelte, maar ook vegetarische hoogtepunten. Een zoete afsluiting, die niet belastend is, mag dan natuurlijk niet ontbreken! Hier vindt u gegarandeerd passende recepten voor uw persoonlijke fitnesskeuken.

Kort & compact: Wat belooft dit fitness-kookboek u?

✓ 600+ heerlijke recepten voor uw veelgevraagde droomlichaam
✓ Hoe u niet alleen uw dieet definitief kunt veranderen, maar ook hoe u de verandering van het dieet kunt volhouden.
✓ Hoe kun je jezelf slank eten met heerlijke gerechten zonder het gevoel te hebben dat je het zonder moet doen?
✓ Hoe u uw gezondheid kunt onderhouden en ondersteunen
✓ Hoe je je overal goed voelt
✓ En nog veel meer geheimen!

Alleen al door uw voeding aan te passen, kunt u ernstige problemen zoals hart- en vaatziekten, diabetes mellitus, gewrichtsproblemen en hartaanvallen voorkomen, omzeilen of zelfs het risico daarop aanzienlijk verminderen.

Je hebt maar dit ene lichaam en deze ene gezondheid. Het is dus van het grootste belang dat u goed met uzelf omgaat. Hier wil dit boek u ondersteunen en u een weg tonen die NIET met tegenslagen en frustraties gepaard gaat, NIET een jojo-effect heeft, u NIET frustreert en aan alles doet twijfelen en NIET smerig of eentonig smaakt.

De fitnessrecepten en -tips in dit boek zullen je vet bijna vanzelf laten smelten - Puur plezier op de makkelijke manier!

GENRE
Kochen, Wein und Gastronomie
ERSCHIENEN
2021
15. März
SPRACHE
NL
Niederländisch
UMFANG
573
Seiten
VERLAG
Healthy Food Lounge
GRÖSSE
808.1
 kB

Mehr Bücher von Healthy Food Lounge

2021
2021
2020
2020
2020
2020