Beschreibung des Verlags

Libër fëmijësh në dy gjuhë (shqip – anglisht), me audiobook
Timi nuk mund të bije në gjumë. Ujku i tij i vogël nuk është më aty! A mos ndoshta e ka harruar jashtë atë? I vetëm, ai del jashtë natën - dhe takon shoqëri të papritur…
"Gjumin e ëmbël, ujku i vogël" është një përrallë gjumi që e ngroh zemrën. Ajo është përkthyer në më shumë se 50 gjuhë dhe është në dispozicion si edicion në të gjitha kombinimet e mundshme të atyre gjuhëve.
♫ Listen to the story read by native speakers!
Bilingual children's picture book (Albanian – English), with audio
Tim can't fall asleep. His little wolf is missing! Perhaps he forgot him outside? Tim heads out all alone into the night – and unexpectedly encounters some friends…
"Sleep Tight, Little Wolf!" is a heart-warming bedtime story. It has been translated into more than 50 languages and is available as a bilingual edition in all conceivable combinations of these languages.
♫ Listen to the story in both languages, read by native speakers!
► NEW: With pictures to color! A download link in the book gives you free access to the pictures from the story to color in.

GENRE
Nachschlagewerke
ERSCHIENEN
2018
1. September
SPRACHE
EN
Englisch
UMFANG
36
Seiten
VERLAG
Sefa Verlag
GRÖSSE
45
 MB

Mehr Bücher von Ulrich Renz