• CHF 6.50

Beschreibung des Verlags

Hans mystiska kvinna av Maureen Child
Kungens byte
I tre år har hon hemsökt hans drömmar. Och minnet av den där natten på stranden får surfaren Jesse King att återvända till Morgan Beach i Kalifornien. Han vill ha sin mystiska kvinna igen – och en King ger aldrig upp.

Bella jublar inte direkt över att se Jesse. Han tog henne med storm, gick vidare med sitt liv, och nu känner han inte ens igen henne! Och då han numera är hennes hyresvärd är det svårt att undvika honom. Bara inte Jesse upptäcker vem hon är, för Bella kommer aldrig att kunna motstå honom om han vill förföra henne igen!


Den han vill ha av Maya Banks
Reklambyråvärlden är tuff – det kan Celia intyga. Här är det vinna eller försvinna som gäller. På avstånd ser hon hur byråfolk flockas runt Evan Reese, den nya kunden alla vill ha. Men Celia avvaktar, intuitionen säger att han kommer till henne. Och när han vänder sig om och håller fast hennes blick undrar hon vem det egentligen är som fångar vem …

Evan, vd för det kända sportklädesföretaget Reese Enterprises, kan inte släppa tankarna på Celia. Där på festen bestämmer han sig för att han ska ha henne. Och när han lockar med henne till Catalina Island över en helg har han allt annat än reklamkontrakt i sitt huvud!

GENRE
Belletristik und Literatur
ERSCHIENEN
2011
1. Januar
SPRACHE
SV
Schwedisch
UMFANG
399
Seiten
VERLAG
Harlequin
GRÖSSE
3.1
 MB

Mehr Bücher von Maya Banks & Maureen Child